Napravite zivotni plan za 2013.


Nalazimo se na samom kraju godine, i vreme je da damo odredjena obecanja sami sebi, da zacrtamo nove ciljeve i pocnemo iznova.
Odvojite malo vremena da se osamite  i sumirate 2012. godinu. Onda razmislite sta to zelite u 2013. Mastajte... ne budite skromni, i ne plasite se visokih ciljeva. Mudri ljudi su rekli da je velike ciljeve lakse ostvariti nego male. Onda te vase najdublje zelje koji gajite duboko u svom srcu, prenesite na papir. 
Napravite album vasih zelja, kako bi vam bilo lakse da to zamislite i drzite stalno te slike u glavi, jer da bi se nesto materijlizovalo mora prvo da nastane u necijim mislima. Prelistajte novine i isecite one slike koje imaju veze sa vasim zeljama/ciljevima. Npr. slika kuce kakvu zelite, automobila, zene ili muskarca sa kojim zelite da osnujete porodicu, posla koji zelite da radite itd. Ovo mozete uraditi i na kompjuteru, tako sto cete pronaci zeljene slike i sklopiti slagalicu(pogledajte sliku ispod).  Svakodnevno odvojite nekoliko minuta da sanjarite o stvarima koje zelite, trudite se da stvorite sliku u svojoj glavi kao da je to vec ostvareno.


 Iako mozda ne verujete da je moguce da se nesto na ovaj nacin ostvari, ipak probajte, zabavite se. Neka za vas to bude igra, uz koju cete se opustati i biti ponovo dete. Mozda na kraju iz vase igre i proistekne nesto... a sigurna sam da hoce. 
Srecno!


Comments