Feng sui pravila za unapredjenje karijere

Zelite li da unapredite svoju karijeru? Ako je vas odgovor potvradn, sledite sledeca pravila.
Ovo su neka pravila feng suija koja vam mogu pomoci da brze dodjete do ostvrenja tog cilja. Zabavno je, a i zapamtite da nije kljuc u pukom rasporedu stvari, vec u veri, ako verujete da ce vam ovo pomoci, onda cete sigurno ostvariti to sto zelite.
  Za pocetak, na zid u koji gledate dok radite stavite nesto sto vas inspirise, poput citata ili slike. Tako cete povecati kreativnost. Cvece jarkih boja takodje ce vas uciniti kreativnijima, a uz to ce stimulisati mentalnu aktivnost. Ako je vas cilj povisica, paznju posvetite gornjem levom uglu stola. To je podrucje novca. Njega ukrasite vazom punom crvenog ili ljubicastog cveca, jer su te boje simbol bogastva u kineskoj kulturi. 
  Ako vam je cilj da nadredjeni priznaju vase zasluge, deo stola ispred vas ukrasite necim crvenim. Ne zaboravite da na zid nasuprot vama okacite diplome, priznanja i sertifikate koji vas podsecaju na dosadasnja postignuca. 
  Za bolje odnose sa kolegama u gornji desni ugao stola stavite nesto zuto i budite sigurni da je u paru, recimo vazu s dva zuta cveta. Ako zelite da povecate kreativnost, kao radni odaberite okrugli sto i stavite ukras od kristala. On podstice intuiciju.

Comments