Zakon privlacnosti 2


Zakon privlačnosti se jednostavno može objasniti ako sebe zamislite kao magnet, svesni da magnet može privući sve što želite.
Vi ste najmoćniji magnet u Svemiru! U sebi posedujete magnetsku moć snažniju od bilo čega drugoga na svetu, a ta neshvatljiva magnetska moć prikazuje se kroz vaše misli.
Naš zadatak je da se pridržavamo misli o onome što želimo, da u svojoj glavi apsolutno razjasnimo šta tačno želimo i da počnemo prizivati jedan od najmoćnijih zakona Svemira, a to je zakon privlačnosti. Čovek postaje ono o čemu najviše razmišlja, ali ono o čemu najviše razmišlja isto tako može i privući k sebi.
Vaš sadašnji život je odraz vaših prošlih misli. To obuhvata sve one lepe stvari, kao i sve ono što ne smatrate lepim. Budući da privlačite ono o čemu razmišljate, lako je zaključiti kakve su bile vaše dominantne misli o svakom vidu vašeg života, jer ih sada proživljavate. Ali ne više! Koristeći ovaj zakon možete to promeniti. Ako možete razmišljati o onome šta želite i ako to postane vaša dominantna misao, to će vam se i ostvariti.
Sve što se odigrava u vašoj glavi, sve slike koje vidite, materijalizuju se u stvarnom životu.
Mnogi ljudi ne znaju da misao ima frekvenciju. Svaka misao ima svoju frekvenciju. Možemo izmeriti misao. Tako da ako iznova razmišljate o onome što želite, npr. da želite da zaradite određenu količinu novca, da želite da nađete srodnu dušu, idealan posao... itd. Ako možete to zamisliti, onda stalno šaljete tu frekvenciju. Misli šalju magnetske signale koje vam se vraćaju natrag. Ako vidite sebe kako živite u izobilju, privućićete to. Uvek deluje. Svaki put. Kod svake osobe. Ali zapamtite da ovaj zakon važi i za misli o stvarima koje ne želite. Tako da pažljivo birajte vaše misli.

Comments