Sik i na plazi!

Leto je vec uveliko tu, i vreme je za more i bazene. Ako jos uvek niste otisle na more, ili niste izabrale savrseni kupaci, ovde cete naci korisne savete. Na osnovu oblika vaseg tela odredite sta vam najbolje odgovara.
Oblici zenskih tela su: 
- Oblik kruske - karakteristike su: ramena su uza od bokova, zadnjica je izrazenija od grudi, struk je uzi i od ramena i od bokova. Da biste tu razliku prikrile, gornji deo kupaceg bi trebao da bude saren, ili da ima nabore, rese... a donji u jednoj boji.




-


Oblik jabuke, karakterisu mrsave noge, mala zadnjica, i „jaci“ gornji deo tela. Devojke i zene sa ovakvim oblikom tela trebalo bi da naglase donji deo, a da gornji bude jednostavniji i u jednoj boji.

- Oblik pravougaonika odlikuju ramena i bokovi koji su istoj ravni, ali i dugacki udovi. Ovako gradjene osobe su najcesce visoke, bez izrazenog struka, sa malim grudima i zadnjicom. Za njih su sareni modeli, jednodelni ili dvodelni. Ako su jednodelni dobro bi bilo da imaju neke trakice, koje ce odrvatiti paznju sa struka koji nije bas izrazen.



-Oblik pescanog sata. Najsrecnije su one dame koje su se rodile sa konstitucijom pescanog sata. Naime to u praksi znaci da su im ramena i bokovi u istoj ravni, ali je struk znatno uzi i od bokova i od ramena. One mogu nositi bilo koji model kupaceg, u zavisnosti od individualne gradje


Comments