Shopping saveti

Kupovina je omiljeni "sport" medju zenama. Neke njime lece ljubavne rane, neke su zavisne, a neke jednostavno uzivaju u tome. Kojoj god vrsti da pripadate trebalo bi da znate sledece.
Kada krenete u kupovinu imajte na umu sledece stvari, koje ce osigurati da ono sto kupite bude ono pravo, i da ne dolazi do razocarenja posle povratka iz kupovine.
Obavezno probajte to sto kupujete! Nije samo velicina bitna, nego i to kako vam taj komad odece stoji, da li ste vi zadovoljni time. Bolje to uvideti u prodavnici nego kod kuce. Takodje, svaku stvar koju kupite lepo pregledajte, da nema nekih ostecenja. Jos nesto gde sve mi gresimo pa bacamo novac, a to je kad kupujemo nesto sto necemo nostiti, ali nam se u tom trenutku dopadne. Zato je bitno da budete racionalni, i da umete da presecete, bolje potrosite taj novac onda kada budete nasli nesto sto je savrseno za vas.
Kada kupujete na snizenjima, takodje vazi ovo pravilo, ne kupujte stvar samo zato sto je na snizenju.
Pratite cene kako biste znali kolika su to zapravo snizenja. Kod nas se tek polako pojavljuju snizenja koja su stvarno snizenja, i gde mozemo stvarno kvalitetne stvari kupiti povoljno. Uopsteni savet je da kupujete neke klasicne stvari, koje cete moci da upotpunjujete raznim 
aksesoarima
Savet plus : Kazu da pretrpani ormari znace da nema mesta novoj odeci, i da bismo trebali visak da damo u dobrotvorne svrhe. Na taj nacin cemo osloboditi mesto za nove stvari. 
Ima logike, zar ne.


Comments