Zablistajte za novogodisnju noc

Ovo je zakasneli post ;-)  Ukoliko ima neka od vas nije spremna za najludju noc, nadam se da ce vas ovo inspirisati.
Ono sto ja mislim, jeste da bi to vece zenski pol trebalo da se trudi da izlgeda damski i zenstveno. Sto se tice novcane sume koju planirate da potrosite za garderobu, moj vam je savet da ne preterujete i da se ponasate u skladu sa vasim materijalnim mogucnostima. Dobro bi da se osecate koliko toliko prijatno u onome sto nosite, jer na kraju sve se zaboravi, a u secanju ostane dobar provod sa vasim prijateljima i najdrazima.

Ova crna - teget kombinacija je nesto sto cete moci da nosite i za neke druge prilike, izlaske na primer. Sljokice su uvek  "in" za novogodisnje vece, tako da ko god ih ponese  nece pogresiti.
Ova romanticna kombinacija namenjena je pravim damama, koje zele da se osecaju kao princeze za to vece. Uz ovu kombinaciju zamisljam da dama koja je nosi ima pundju.


Kombinacija crno - crveno ponovo, samo u malo promenjenom obliku. Ovu kombinaciju mogu nositi i mladje osobe, ali i nesto ozbiljnije. Za mladje bih predlozila ova prva dva topa, mada ne bi bila greska izabrati nesto drugo. Za ozbiljnije ne bih preporucila ovaj sljokicavi top, ali sve ostalo je u igri, tako da odaberite nesto u skladu sa vasim ukusom.
Puno sljokica i kristala za mladje i ekcnetricne. Htela sam da pokazem kako i sorc moze da se ukombinuje za tako neku priliku kao sto je Nova godina. Dala sam tri para cizmi kao predloge, treci bih izdvojila za one koje su najhrabrije i koje zele da se razlikuju, a ova dva para neka odaberu one koji zele da "igraju na sigurno."
Duge haljine su za one koje vole da se osecaju glamurozno to vece. Smatram da uz ovakve haljine ne biste mogle obuti cizme. Tako da sam stavila dve varijante koje biste mogle upotrebiti uz sve tri haljine, zavisno od onoga sta se vama licno svidja.


Comments